Αποστολή Προϊόντων

Γενικά
Οι παραγγελίες αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη μέρα.

Τόπος παράδοσης
Το Licious Shoes παραδίδει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Τιμές
Οι τιμές είναι οι τελικές, δηλαδή συμπεριλαμβάνεται και ο Φ.Π.Α. Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται το κόστος αποστολής και αντικαταβολής.

Έξοδα Aποστολής και Αντικαταβολής

  • Έξοδα Αποστολής: 2,90 €  για παραγγελίες έως 29,00 €.
    • Έξοδα Αντικαταβολής: 1,90 €
    • Δώρο τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 29 €.

Ολοκλήρωση/Επιβεβαίωση παραγγελίας

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο πελάτης θα λάβει  μέσω email την επιβεβαίωση με την ποσότητα παραγγελίας, το κόστος και τον αριθμό της παραγγελίας. Παρακαλούμε, βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει σωστά το email σας στην φόρμα παραγγελίας.

Χρόνος αποστολής

Η αποστολή γίνεται συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν που παρήγγειλε ο πελάτης δεν είναι διαθέσιμο, τότε το licious.gr  θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας μέσω email ή/και τηλεφώνου, ώστε να σας ενημερώσει για το πότε πιθανολογείται η αποστολή του. Εάν ο πελάτης θεωρεί ότι το χρονικό διάστημα παραλαβής του προϊόντος δεν τον ικανοποιεί, δύναται να ανακαλέσει την παραγγελία του εν λόγω προϊόντος.

Τρόπος παράδοσης

Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται αποκλειστικά μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (courier)ΕΛΤΑ , στον τόπο που μας έχετε υποδείξει κατά τη διάρκεια της παραγγελίας σας.

Aλλαγές

1) Μπορείτε να κάνετε αλλαγή χέρι με χέρι (σας στέλνουμε το νέο προϊόν και την ώρα που το παραλαμβάνετε παραδίδετε στον courier το προϊόν που είναι να επιστρέψετε) . Σε αυτήν την περίπτωση επιβαρύνεστε μόνο με τα 2,90 € μεταφορικά αποστολής του νέου προϊόντος, και όχι με τα μεταφορικά επιστροφής του προϊόντος που επιθυμείτε να αλλάξετε.

Σε περίπτωση που η αξία του προϊόντος που επιλέξετε είναι μεγαλύτερη της αξίας του προϊόντος που θέλετε να επιστρέψετε, επιβαρύνεστε εκτός από τα 2,90 € των μεταφορικών, επιπλέον 1,90 € την αντικαταβολή. 

2)  Μπορείτε να κάνετε δωρεάν αλλαγή στα φυσικά μας καταστήματα (ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 246 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ) εντός 15 ημερών από ημερομηνία αγοράς-απόδειξη λιανικής , προσκομίζοντας την απόδειξη και το προϊόν στην αρχική του κατάσταση χωρίς καμία φθορά.