Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Skip to content

τηλέφωνο 2102714085

Τηλεφωνικό κέντρο Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 18:00

Όροι Χρήσης Licious.gr

1.Όροι Χρήσης

1.ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Το Licious.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης προϊόντων μόδας σε προσιτές τιμές, μέσω Διαδικτύου με έδρα την Νέα Ιωνία, Λ.Ηρακλείου 246, Τ.K. 14234, Τηλ. 210 2714025

2. ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Το Licious.gr δεσμεύεται ως προς την εγκυρότητα και ποιότητα των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτό το δικτυακό τόπο, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών. Επίσης δεσμεύεται για την άριστη ποιότητα των προϊόντων που διατίθενται σε αυτόν το δικτυακό τόπο. Σκοπός του Licious.gr είναι κάθε παραγγελία να σας ικανοποιεί 100%. Επίσης, σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιστρέψετε όποιο είδος επιθυμείτε. (βλέπε ενότητα Επιστροφές Προϊόντων).

3. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1) Με Αντικαταβολή

Θα πληρώσετε το αντίτιμο της παραγγελίας στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής κατά την παράδοση των προϊόντων στον χώρο που μας έχετε υποδείξει. Έξοδα Αντικαταβολής: 1,50 €

2) Πληρωμή με PayPal

Το PayPal είναι ένας 100% ασφαλής τρόπος για γρήγορες on-line πληρωμές χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα. Είναι ο πλέον διαδεδομένος τρόπος ηλεκτρονικών συναλλαγών και το σύστημα PayPal εμπιστεύονται καθημερινά εκατομμύρια καταναλωτές σε όλο το κόσμο. Δεν χρειάζεται να έχετε λογαριασμό PayPal, αρκεί η πιστωτική σας κάρτα να είναι Visa, MasterCard ή American Express.

3) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

4)Πληρωμή μέσω του ecommerce Payment Gateway της Eurobank με κάρτα

Mέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro

5)Πληρωμή στο φυσικό μας κατάστημα

Δυνατότητα πληρωμής και παραλαβής από το κατάστημα μας.

4. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του Licious.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση. 100% Ασφάλεια Ηλεκτρονικών Συναλλαγών. Σε περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα, η τεχνολογία του PayPal εγγυάται ένα εντελώς ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση για εσάς. Οι πληροφορίες σχετικά με την πιστωτική σας κάρτα είναι 100% προστατευμένες και δεν αποκαλύπτονται από το PayPal σε κανέναν, ούτε και στο popular-shoes.gr. Εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο εμπιστεύονται καθημερινά το PayPal για τις συναλλαγές τους με πιστωτικές κάρτες.

5. ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Σκοπός του Licious.gr είναι κάθε παραγγελία να σας ικανοποιεί 100%. Γι’ αυτό και σας δίνουμε την δυνατότητα να αντικαταστήσετε όποιο προϊόν επιθυμείτε με μία εύκολη και γρήγορη διαδικασία.

ΑΛΛΑΓΕΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ – ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Για όλες τις περιπτώσεις που επιθυμείτε επιστροφή ή αντικατάσταση του προϊόντος που αγοράσατε πρέπει να μας ενημερώσετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) info@licious.gr γνωστοποιώντας μας τον λόγο επιστροφής ή αντικατάστασης και συμπληρώνοντας τηλέφωνο επικοινωνίας. Στη συνέχεια συνεργάτης από την εταιρεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας να σας ενημερώσει για την διαδικασία.

Προϋποθέσεις επιστροφής :

1. το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί

2. η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών

3. το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς (Απόδειξη Λιανικής, τιμολόγιο, Δελτίο αποστολής-Τιμολόγιο κ.ο.κ)

4. και να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη, πλήρες και χωρίς φθορές, η δε συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν

Έχετε δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους για τους παρακάτω λόγους:

1-ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Στις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του «Licious.gr» σάς παραδόθηκαν προϊόντα σε διαφορετικό σχέδιο ή μέγεθος από αυτό της παραγγελίας μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα. Τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος είναι με επιβάρυνση της εταιρείας.

2-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Στις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες υπάρχει ελάττωμα στο προϊόν έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε, μέσα σε 15 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος . Τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος είναι με επιβάρυνση της εταιρείας.

3-ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Στις περιπτώσεις που επιθυμείτε αλλαγή του προϊόντος που αγοράσατε πρέπει να συμπληρώσετε στο e-mail επικοινωνίας κωδικό ή κωδικούς προϊόντων και μέγεθος και θα επικοινωνήσει μαζί σας συνεργάτης μας. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 210 2714025. Τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος είναι με επιβάρυνση του πελάτη.

4- ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, ασκώντας το δικαίωμα της υπαναχώρησης και – μόνο στην περίπτωση που το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί – να ζητήσουν την επιστροφή του τιμήματος που μας καταβάλατε, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς. Η επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει να γίνεται αποκλειστικά με courier που θα σας υπόδειξη η εταιρεία μας. Επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται για αγορά του προϊόντος που έχει γίνει με μετρητά (αντικαταβολή), πιστωτική κάρτα ή και μέσω Paypal. Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί το αργότερο εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων και εφόσον αυτά είναι σε άριστη κατάσταση. Το ποσό που θα επιστραφεί αφορά την αξία του προϊόντος.

6. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας πριν την αποστολή και παράδοση σε courier θα πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 210 2714025 αναφέροντας τον Αριθμό Παραγγελίας σας.

7. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ / ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Γενικά Σκοπός του Licious.gr, είναι κάθε παραγγελία να σας ικανοποιεί 100%. Γι’ αυτό φροντίζουμε να αποστέλλουμε τα προϊόντα που παραγγέλνετε την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Τόπος παράδοσης Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Licious.gr παραδίδει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.Τιμές Οι τιμές που αναγράφονται στην ιστοσελίδα Licious.gr είναι οι τελικές, δηλαδή συμπεριλαμβάνεται και ο Φ.Π.Α. Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται το κόστος αποστολής και αντικαταβολής. Οι εκπτώσεις στην συνολική αξία της παραγγελίας ισχύουν για είδη που δεν έχουν έκπτωση.

Έξοδα Αποστολής και Αντικαταβολής

• Έξοδα Αποστολής: 2,50 € για παραγγελίες κάτω των 39,00 €.
• Έξοδα Αντικαταβολής: 1,50 € για παραγγελίες κάτω των 39,00 €.

• Δώρο τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για παραγγελίες άνω των 39 €.

Ολοκλήρωση/Επιβεβαίωση παραγγελίας

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο πελάτης θα λάβει από το licious.gr μέσω email την επιβεβαίωση με την ποσότητα παραγγελίας, το κόστος και τον αριθμό της παραγγελίας. Παρακαλούμε, βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει σωστά το email σας στην φόρμα παραγγελίας.

Χρόνος παράδοσης

Η αποστολή γίνεται συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέρα Αυτό ισχύει για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που για τη παράδοση χρειάζονται 2-3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν που παρήγγειλε ο πελάτης δεν είναι διαθέσιμο, τότε το licious.gr θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί του μέσω email ή/και τηλεφώνου, ώστε να τον ενημερώσει για το πότε πιθανολογείται η παράδοσή του. Εάν ο πελάτης θεωρεί ότι το χρονικό διάστημα παραλαβής του προϊόντος δεν τον ικανοποιεί, δύναται να ανακαλέσει την παραγγελία του εν λόγω προϊόντος.

Τρόπος παράδοσης

Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται αποκλειστικά μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (courier) ΕΛΤΑ, στον τόπο που μας έχεις υποδείξει ο πελάτης κατά τη διάρκεια της παραγγελίας του.

8. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Διαβάστε εδώ για την Πολιτική Απορρήτου και Διαχείρισης Προσωπικών Δεδομένων.

9. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για κάθε διευκρίνιση σχετική με το Licious.gr οι χρήστες μπορούν να απευθύνονται στην εταιρεία τηλέφωνο 210 2714025 ή να επικοινωνούν με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@licious.gr

Θέλεις 10% έκπτωση;
Κάνε subscribe και κέρδισε 10% έκπτωση
    SUBSCRIBE
    Συμφωνώ με τους όρους χρήσης